Authoring Layer List:
  • {{layer.title}}
Nieuwe datums

Sneeuwwitje

za 09.04.2022 Capitole Gent

Sneeuwwitje

za 09.04.2022 Capitole Gent

‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Wat de koningin niet weet, is dat Sneeuwwitje intussen opgegroeid is tot een vrijgevochten, jonge vrouw. Wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, De Prins van dienst. Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke namen in december afscheid van Titus en Fien, maar ze zijn terug! Hoe het populaire duo er zal uitzien en wat hun namen worden, blijft nog even geheim.

In ‘Sneeuwwitje’ is Jasmine Jaspers de Stiefmoeder en Laurenz Hoorelbeke haar Knecht. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke, en is understudy voor de Stiefmoeder.

Geen musical zonder een straf ensemble! Inge Teeuwen, Nando Tilkin, Jens Sauvillir en Zoë Guisson vervolledigen de cast.

Sprookjes bestaan echt

‘Sneeuwwitje’ is een instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families. Deze productie pakt uit met een nieuwe versie van het bekende sprookje. Een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums. Sneeuwwitje remixed.

“We dompelen iedereen onder in de magie van het sprookje, maar we maken het nog wat interessanter voor de minder jonge bezoekers. Méér knipogen. Deze musical verbindt generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling waar iedereen samen geniet”, klinkt het bij de initiatiefnemers.

“De voorstelling is doorspekt met humor, en de liedjes zijn catchy meezingers. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling, meezingen en -dansen mag. Na de show mag je in het decor op de foto met de cast.”

Maak kennis met het creatieve team van Sneeuwwitje

Het creatieve team van Sneeuwwitje bestaat uit Mart Van den Hout (regie), Ad van Dijk (muziek), Elvira van Bavinckhove (kostuums) en Marinus De Graaf (decor). Het script en de liedteksten zijn van Jan Meerman.

Meer informatie

Tickets: 28, 33 en 38 euro.

Met het Family Ticket ga je extra voordelig naar de show met de hele familie (4 categorie 1-tickets) en ontvang je een leuk extraatje. Dit kan ter plekke worden afgehaald aan de merchandisestand.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Tickets Proximus Theater De Panne : 40 euro (incl toegang tot Plopsaland De Panne op de dag van de voorstelling.)
Inwoners De Panne, Veurne, Koksijde : 30 euro (inclusief toegang tot Plopsaland De Panne de dag van de voorstellig.)
Plopsa-abonnees en Inwonerskaart De Panne : 25 euro. Ticket enkel geldig indien je de dag van de voorstelling in het bezit bent van een geldig Plopsa-abonnement (Plopsa-FunCard of Plopsa-GoldCard).

--

Sneeuwwitje in Stadsschouwburg Antwerpen wordt verplaatst naar zondag 13 maart 2022 om 16u30

Omwille van productionele redenen ziet de organisatie zich genoodzaakt om de voorstelling van Sneeuwwitje op 11 maart 2022 om 19u00 te verplaatsen naar zondag 13 maart om 16u30.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Update 21.01.2022

-----

De nieuwe datums voor de uitgestelde voorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent zijn gekend.

Een overzicht:
De voorstelling initieel voorzien op 18 april 2020 om 14 uur in Trixxo Theater Hasselt wordt verplaatst naar zaterdag 2 april 2022 om 13 uur.
De voorstelling initieel voorzien op 18 april 2020 om 17 uur in Trixxo Theater Hasselt wordt verplaatst naar zaterdag 2 april 2022 om 16:30 uur.
De voorstelling initieel voorzien op 19 april 2020 om 14 uur in Trixxo Theater Hasselt wordt verplaatst naar zondag 3 april 2022 om 13 uur.

De voorstelling initieel voorzien op 28 maart 2020 om 14 uur in Capitole Gent wordt verplaatst naar zaterdag 9 april 2022 om 13 uur.
De voorstelling initieel voorzien op 28 maart 2020 om 17 uur in Capitole Gent wordt verplaatst naar zaterdag 9 april 2022 om 16:30 uur.

De voorstelling initieel voorzien op 8 november 2020 om 14 uur in Stadsschouwburg Antwerpen wordt verplaatst naar zondag 13 maart 2022 om 13 uur.

Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Update 15.03.2021

Jong én oud geniet van Sneeuwwitje

Evenement details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Kies datum of locatie'}}
  • Geen resultaten

Media

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ (ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']) && (ticket.dateType === 'NODATE') ? '  |  ' : '' }} {{ ticket.dateType === 'NODATE' ? ticket.itemDescription : '' }} {{ticket.startTime}}
In de huidige venue zijn geen actuele tickets.

TTSBekijk tickets in andere zalen

{{event.date}} {{event.startTime}}
...
TTS
{{ticket.date}} {{event.startTime}}
...

VIP Experience

Aangeboden door be•at
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
Sneeuwwitje
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

Packages


  • € {{package.price}}
    {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

Groepen


Groepstickets

 | vanaf 20 personen

Kom je met een groep tussen de 11 en 20 personen?

Neem dan contact op via dit formulier zodat wij jou als groep bij elkaar kunnen plaatsen.

Kom je met een groep groter of gelijk aan 20 personen?

Dan kan je gebruik maken van ons groepsarrangement.
Bestel dan jouw groepstickets via dit formulier  .
Wil je meer weten over groepsarrangementen, bekijk dan onze groepenpagina.