Helle Vanderheyden is Vivian Ward in de topmusical 'Pretty Woman - De Musical'.

5 redenen om 'Pretty Woman - De Musical' te zien

16.07.2024

Vorige week pakte musicalproducent Deep Bridge uit met een absolute primeur. De romantische musicalcomedy ‘Pretty Woman’, gebaseerd op de succesvolle film, is vanaf 23 maart 2025 voor het eerst te zien in Vlaanderen. Hier zijn 5 redenen waarom je ‘Pretty Woman - De Musical’ niet mag missen.

Herbeleef de filmklassieker

‘Pretty Woman - De Musical’ zorgt voor een trip down memory lane. 35 jaar na de iconische film met Richard Gere en Julia Roberts is ‘s werelds meest geliefde romcom terug van (nooit echt) weggeweest. Deze musicalversie is alles wat je ervan verwacht én meer.

Helle Vanderheyden is Vivian Ward

Helle Vanderheyden gaat Julia Roberts achterna en is onze Vlaamse Vivian Ward. Het zijn grote schoenen om te vullen, maar Helle is helemaal klaar voor een nieuwe hoofdrol.

Muziek van Bryan Adams & Jim Vallance

De muziek werd geschreven door Bryan Adams en zijn vaste songwriter Jim Vallance. Na wereldhits als 'Summer of ’69', 'Heaven' en 'Run to You' schreef dit gouden duo 20 gloednieuwe songs die je recht in je hart zullen raken.

Humor en romantiek

'Pretty Woman - De Musical’ heeft het allemaal: een lach, een traan en veel humor. De voorstelling heeft een slimme middenweg gevonden tussen nostalgische romantiek en de heldin die haar stuntelende prins op het witte paard bij de hand neemt om haar eigen geluk te realiseren.

Pretty Woman verbindt generaties

Heb je de film al minstens 100 keer gezien of ontdek je dit onvergetelijke liefdesverhaal voor de eerste keer? ‘Pretty Woman - De Musical’ verbindt generaties en zorgt voor een onvergetelijke avond voor jong én oud.

Koop nu je tickets voor 'Pretty Woman - De Musical'.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief