Aafke Romeijn brengt 'We Zijn Zo Jong' van Gorki op 5 december in de Lotto Arena.

Aafke Romeijn covert 'We Zijn Zo Jong' van Gorki

12.08.2024

Op 12 juli - de verjaardag van Luc De Vos - bracht de Nederlandse zangeres Aafke Romeijn de cover 'We Zijn Zo Jong' van Gorki uit. Het nummer staat intussen op de 14de plaats in de VOX hitlijst van Radio 1. Met een extra duwtje van jou haalt ze makkelijk de top 3. Stemmen voor Aafke Romeijn kan op de website van Radio 1.

"Toen ik werd gevraagd mee te werken aan een groot project om de fantastische Gorki (Luc de Vos) te eren, was ik zelf vereerd", liet Aafke op Instagram weten. "Samen met Alex Callier maakte ik een nieuwe versie van Gorki’s song 'We Zijn Zo Jong'. (..) En nog meer mooi nieuws: op 5 december speel ik deze cover in de Lotto Arena, samen met een hele rits fantastische Belgische artiesten. Kom af!"

Aafke Romeijn staat bekend om haar innovatieve mix van elektronische muziek en poëtische teksten. Naast haar muzikale werk heeft Romeijn ook diverse boeken gepubliceerd, waaronder romans die zich afspelen in dystopische werelden. Haar werk wordt geprezen om de combinatie van artistieke creativiteit en maatschappelijk engagement.

VOS - het grootste Luc De Vos huldeconcert ooit - vindt plaats op donderdag 5 december in de lotto Arena.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief