Aafke Romeijn brengt eigen versie van 'We Zijn Zo Jong' van Gorky uit. Op 5 december staat ze op het podium tijdens het huldeconcert in de Lotto Arena.

VOS maakt nieuwe namen bekend op verjaardag Luc De Vos

12.07.2024

Vandaag, vrijdag 12 juli, zou Luc De Vos 62 zijn geworden. Welke columns hij zou hebben geschreven over corona, Poetin en de Rode Duivels zullen we nooit echt weten. Maar een vermoeden hebben we wel natuurlijk. Een mooie aanleiding om een tweede reeks namen en een single te lossen voor 'VOS'. Chibi Ichigo, ILA, Lady Linn, judith, Emmy d’Arc en Aafke Romeijn vervoegen de line-up op 5 december in de Lotto Arena.

Chibi Ichigo (artiestennaam voor Sabina Nurijeva) haar debuutalbum bevat inspiratie van The Prodigy, Soulwax, Justice en nog veel meer.

ILA is een Belgische alternatieve band. Deze winnaars van Studio Brussels ‘De Nieuwe Lichting’ staan onder leiding van de Turks-Belgische singer-songwriter Ilayda Cicek, bijgestaan door Sam Smeets (gitaar/bas) en Cas Kinnaer (drums). Ook Lady Linn is van de partij. Zij treedt op met haar groep Lady Linn and her Magnificent Seven en brengt een mix van jazz, pop en soul. Ze won al verschillende MIA’s waaronder tweemaal die voor Beste vrouwelijke artieste en ook de Radio 2 Zomerhit.

Well baby are you done? Als het aan judith ligt nog lang niet. Ze heeft tot nu toe al een ongelofelijk parcours afgelegd door haar uniek stemgeluid, maar de artieste heeft nóg meer in haar mars. Judith bracht onlangs ‘are u done?’ - een song in de pop country vibe – uit.

Met haar stem, gitaar en verhaal neemt Emmy d’Arc het publiek in en trekt zeken mee in haar doorleefde muziek. On stage is de ontwapenende girl next door onherkenbaar en verrassend.

En Aafke Romeijn gaat nog een stap verder want zij brengt ook vandaag een eigen versie van ‘We Zijn Zo Jong’ uit. Dat is niet zomaar, want de Nederlandse zangeres speelde in 2011 haar eerste clubshow in het voorprogramma van de groep. En Luc De Vos, die zag dat het goed was.

Met deze aankondigingen wordt de nalatenschap van Luc De Vos op passende wijze geëerd, en zijn invloed op de muziekwereld blijft voelbaar.

Koop nu je tickets voor Vos op 5 december in de Lotto Arena.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief