K3's Hanne, Marthe en Julia schitteren als zeemeerminnen in nieuwe film

K3's Hanne, Marthe en Julia schitteren als zeemeerminnen in nieuwe film

15.07.2024

In maart 2025 kan je K3 live beleven in Trixxo Arena Hasselt en twee maanden later in de Lotto Arena in Antwerpen. Maar eerst is er de nieuwe film 'K3 en Het Lied van de Zeemeerminnen'. Deze nieuwe, magische film met Hanne, Marthe en Julia draait vanaf december in de bioscoop. En bij een nieuwe film hoort ook nieuwe muziek. Vlak voordat de film in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen verschijnt, brengen ze het gelijknamige album uit.

“K3 en Het Lied van de Zeemeermin” is de achtste film van K3. En de eerste film waarin Hanne, Marthe en Julia als K3 samen te zien zijn. De opnames voor de film vinden deze zomer plaats in Malta.

"Het is een droom om een keer een zeemeermin te zijn", laat Marthe weten. "Ik denk dat ieder meisje daar over fantaseert." Hanne verheugt zich op de opnames. "Ik ben heel benieuwd hoe het voelt om te bewegen met een zeemeerminnenstaart. Dat moet heel bijzonder zijn." Voor Julia wordt het haar filmdebuut. "Het wordt een sprookje. In alle opzichten."

Het album ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’ is geschreven door Alain Vande Putte (tekst en muziek), de productie is in handen van Peter Gillis. Op 22 november verschijnt het nieuwe album 'K3 en Het Lied van de Zeemeermin' op de digitale streamingplatformen cd en vinyl. Hierop zijn vrolijke strandliedjes, maar ook swingende danshits te horen.

Koop nu je tickets voor K3 in Trixxo Arena Hasselt en Lotto Arena Antwerpen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief