In het komende vierde seizoen van 'The Masked Singer' wordt het speurdersteam volledig vernieuwd.

Maak kennis met het vernieuwd Speurdersteam van 'The Masked Singer'

19.08.2024

In het komende vierde seizoen van 'The Masked Singer' wordt het speurdersteam volledig vernieuwd. Naast de ervaren speurders Tine Embrechts en Ruth Beeckmans, die terugkeren met hun kennis van vorige seizoenen, voegen ook Aaron Blommaert, Erik Van Looy, Véronique De Kock, Frances Lefebure, Boris Van Severen en Elisabeth Lucie Baeten zich bij het team.

Terwijl Frances en Elisabeth voor het eerst kennismaken met The Masked Singer wordt het voor Aaron, Erik, Véronique en Boris een compleet nieuwe uitdaging nadat ze één van de voorbije seizoenen zélf in het pak van respectievelijk Tovenaar, Radijsje, Mummie en Hippo zaten. Het Speurdersteam zal dit najaar proberen om alle deelnemers te ontmaskeren, waarbij ze per aflevering met drie speurders aan de paneldesk zitten. Daarnaast worden er wekelijks verrassende gastspeurders verwacht.

Hoewel de uitzenddatum van het nieuwe seizoen nog niet bekend is, staat al vast dat op zaterdag 16 november The Masked Singer in Concert twee keer zal plaatsvinden in het Sportpaleis in Antwerpen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief